Recrutare si selectie

Recrutare si selectie2020-01-07T09:56:56+00:00

Headhunting: recrutare si selectie de personal

0+
ani experienta
0+
CV in baza de date
0+
candidati angajati
0+
clienti satisfacuti

Nu exista o reteta universala pentru a gasi candidatul perfect, asa ca abordam fiecare proiect cu ingrediente si masuratori diferite.

Alocam timp si resurse care sa asigure intelegerea clara a nevoii de business si apoi sa poata aduce “the perfect match”.

Cu zeci de ani de experienta in dezvoltarea proiectelor de recrutare si selectie pentru clienti locali si internationali din industrii diverse precum IT, FMCG, retail, banking si altele, consultantii nostri abordeaza cu aceeasi rigurozitate orice proiect.

Abordarea proiectelor se face in maniera executive search, pornind de la analiza detaliata a rolurilor, informatiile privind piata de profil si aspectele specifice ale structurii si culturii organizatiei. Ne intalnim cu placere cu potentialii candidati chiar si atunci cand acestia nu isi cauta in mod activ un job.

Oferim o lista scurta de cel putin 3 candidati eligibili, in termenele de raspuns agreate.

Pe parcursul intregului proces, veti avea un consultant dedicat care va comunica sustinut cu echipa voastra, cu o frecventa saptamanala, raportand stadiul curent al activitatii astfel incat sa permitem, daca va fi cazul, ajustarea modului de lucru.

Suplimentar, consultantul dedicat, la cererea voastra, va fi prezent in cadrul interviurilor sustinute cu finalistii selectati, acordand astfel suport gratuit in alegerea celui mai potrivit candidat.

Afla mai multe