Arta si stiinta coachingului

Arta si stiinta coachingului2020-01-07T10:02:19+00:00
”Coaching

The Art & Science of Coaching

“The Art & Science of Coaching”, un program dezvoltat de Erickson Coaching International si creat pentru cei care isi doresc sa practice coaching-ul la un nivel avansat, este un program ideal pentru leaderi, manageri si profesionisti de HR care isi doresc sa beneficieze de tehnici de coaching cu larga aplicabilitate practica. La finalul acestui training, participantul poate deveni coach acreditat Erickson si are capacitatea de a folosi instrumente de coaching atat in viata personala cat si profesionala.

In timpul “The Art & Science of Coaching” participantii acumuleaza numarul necesar de ore de training pentru obtinerea Accreditation of Professional Certified (PCC) de la Federatia Internationala de Coaching (ICF). Coach si mentori cu experienta exinsa au declarat ca dupa doar primul modul eficienta muncii lor a crescut cu minim 40%, iar durata discutiilor legate de fixarea obiectivelor s-a injumatatit. Tehnicile, strategiile si instrumentele de coaching ale Erickson Coaching International sunt orientate catre obiective si astfel extrem de eficiente.

Metodologia de coaching Erickson iti ofera posibilitatea de a-ti exploata la maxim potentialul creativ si de a transforma lucrul cu clientii intr-o arta. Abordarea structurata a coaching-ului si orientarea catre solutii sunt instrumente extraordinare care permit coach-ilor, trainerilor si mentorilor sa conduca orice conversatie spre un scop clar definit si rezultate vizibile. Ca metoda de management, coaching-ul ajuta oamenii sa obtina satisfactii mai mari legate de munca, sa isi dezvolte potentialul de leadership si sa isi alinieze obiectivele personale cu cele ale organizatiei. Atunci cand este aplicat in business, coaching-ul permite o mai buna intelegere a viziunii de business, faciliteaza motivarea echipelor si inspira si mentine entuziasmul angajatilor.

afla mai multe